Wildlife Friends Foundation Thailand

De stichting Wildlife Friends Foundation ThaFFT werd in 2001 opgericht door Edwin Wiek met de hulp van de lokale bevolking uit de provincie Petchaburi, Thailand. Waaronder de abt van Wat Khao Look Chang die een groot stuk land aan de stichting leende om geredde dieren te huisvesten. WFFT is een ngo (niet-gouvernementele organisatie).

Meer lezen. Klik hier.

Olifanten

Na het verbod op houtkap in 1989 werden de meeste houtkapolifanten gebruikt in de toeristenindustrie of werden ze gebruikt om in hun levensonderhoud te voorzien door te bedelen in de straten van grote steden. Dag en nacht door deze vuile en drukke straten lopen is schadelijk voor de gezondheid van de olifant,
Het land rond het opvangcentrum geeft onze geredde olifanten de kans om rond te dwalen in een bijna natuurlijke omgeving. Onze grote olifantenverblijven, ruim 5 hectare elk, met natuurlijke bomen, meren en weidegebieden, geven onze olifanten de ruimte om zich te verplaatsen en te socializen met andere olifanten. Wij runnen Aziƫ's eerste volledig kettingvrije olifantenopvangcentrum! Geen enkele olifant is ooit vastgeketend, dag of nacht.

Meer lezen. Klik hier.

Hospitaal

Het WFFT Wildlife Hospitaal is het eerste natuurziekenhuis ooit in Thailand, gebouwd in 2005. Ons ziekenhuis behandelt elk jaar honderden wilde dieren, maar we zijn ook open voor het publiek voor hun huisdieren en vee.

Meer lezen. Klik hier.

Voer de dieren

Help ons om bij WFFT goede zorg en voeding te blijven geven aan de dieren.

Via de link vind je elke soort die bij WFFT gehuisvest is, inclusief het aantal individuele dieren en hun dagelijkse kostprijs.


Meer lezen. Klik hier.

Kom ons bezoeken.

Steek uw handen uit de mouwen en word vrijwilliger. Klik hier.
Bezoek ons voor een dag en maak kennis met ons werk. Klik hier.
Een nacht blijven slapen tussen de dieren? Dat kan! Klik hier.